El dia més místic de Reus

A Reus som ben especials, no n’hi ha cap dubte. Ens esforcem (o no) en demostrar-ho i fem i tenim coses ben estranyes, i una d’elles és el nostre dia místic (que en realitat són tres). Cada hivern, el dia 21 de desembre, moltes persones (i des de fa uns anys també escoles) desfilen cap al carrer del Vidre a quarts de deu del matí, càmera en mà, per no perdre’s el moment més místic de l’any, i és que l’hivern entra oficialment amb els rajos de sol que passen entre els finestrals del campanar de la nostra estimada Prioral.

Aquest fenòmen és molt més místic si el presenciem el dia oficial de canvi d’estació, tot i que també es pot veure el dia abans i el dia després. De fet, enguany el dia 21 uns núvols amenaçaven la festa, i finalment van acabar fent la guitza, així que fins al 22 no vam poder contemplar aquest espectacle que, fruit de l’atzar o construcció intencionada, és digne de veure. Podeu veure també més fotos a ReusDiari.cat!

solsticireus-1

Els núvols que no van permetre que passés el sol el dia 21.

solsticireus-1-2solsticireus-1-3solsticireus-1-4solsticireus-1-5solsticireus-1-6solsticireus-1-7solsticireus-1-8solsticireus-1-9solsticireus-1-10solsticireus-1-11solsticireus-1-12solsticireus-1-13solsticireus-1-14solsticireus-1-15solsticireus-1-16solsticireus-1-17

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s