[300| 365 ] Santa Úrsula 2015: les caigudes (3/3)

Arribem al dia 300 de l’any (ja només en queden 65, com passa el temps!) i ho fem amb la tercera i última part de les fotografies que ens va deixar la diada castellera de Santa Úrsula 2015 a Valls. És una entrada dura i crec que força espectacular i que és probable que no agradi al món casteller, però els castells són bonics i, com es veu en aquestes imatges, també durs. No he entès mai, de debò, aquesta necessitat que hi ha d’amagar imatges de caigudes o d’ambulàncies enduent-se castellers que han patit alguna lesió fent un castell, perquè això també en forma part de tot plegat.

Ensenyar aquestes imatges és sinònim que els castells són perillosos? No. Cada dia podem veure fotografies de cotxes accidentats, de jugadors que es lesionen o de moltes altres coses sense que ens distorsionin la realitat, i de la mateixa forma penso que s’hauria de poder mostrar amb naturalitat totes les parts d’una diada castellera. Centrant-nos en aquesta Santa Úrsula, tot i l’espectacularitat de les caigudes vinguda per la dificultat dels castells, només s’ha hagut de lamentar una clavícula trencada i algunes altres lesions menors, així que molta força als castellers afectats i a recuperar-se aviat!

SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-12 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-13 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-23 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-25 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-27 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-37 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-39 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-41 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-43 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-46 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-98 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-100 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-136 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-137 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-144 SantaUrsulaCastellsCastellersValls-1-147

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s