Promeses complertes

Ja fa anys que havíem fet una promesa a la meva germana, la Paula. L’esforç escolar es veuria recompensat amb un viatge a Londres, i tot i que ella havia complert la seva part feia alguns cursos, el premi no ha arribat fins aquest estiu. Una escapadeta de cinc dies a la capital del Regne Unit amb l’Adri, la Paula, el meu cosí Oriol i una servidora. Si he de dir la veritat em feia una mica de por que al primer pas de zebra fossin atropellats, però tret d’una petita equivocació de línia de bus, la resta va anar com una seda.

Ja havia estat a Londres feia quatre anys, però vam haver de repetir ruta ‘guiri’ pels que s’estrenaven. Tower Bridge, Big Ben, Camden, Portobello Market, Buckingham Pallace, Tower of London i parcs i museus. Vaja, el ‘typical trip’ de turista.

Vam sortir de Barcelona a quarts de set del matí, amb els nervis cap dels quatre havia dormit, però fins a la nit descansar no estava dins del pla. Cafè en vena i comencem la ruta. Primer vam fer temps abans del ‘check in’ fent un tomet pel Regent’s Park i el Hyde Park, que eren al costat de l’hotel.

Londres-1petita

Londres-1-8petita Londres-1-7petita Londres-1-6petita Londres-1-5petita Londres-1-4petita Londres-1-3petita Londres

 

Després de dinar, dues visites obligades: Baker Street i la Platform 9 3/4. El costat friki s’havia de satisfer. La ‘casa’ de Sherlock Holmes i una icona de Harry Potter (sóc molt fan-friki dels llibres), i embogiment a la botiga de King’s Cross Station gastant algunes lliures amb varetes, relíquies i altres coses molt útils…

Londres-1-22petita Londres-1-21petita Londres-1-20petita Londres-1-19petita Londres-1-18petita Londres-1-17petita Londres-1-16ñetita Londres-1-15petita Londres-1-14petita Londres-1-13petita Londres-1-12petita Londres-1-11petita Londres-1-10petita Londres-1-9petita

 

Finalment el dia va acabar amb una visiteta a Picadilly Circus, després un tomet pel Soho, per continuar embogint amb les botigues amb coses kawaii de Chinatown i tancar la jornada veient les icones per excel·lència: el Big Ben, Westminster Abbey, el London Parliament, el ‘netíssim’ Tàmesi i el London Eye. Per ser la primera jornada, ja n’hi havia prou. A descansar i a agafar energia pel segon dia!

 

Londres-1-23petita Londres-1-24petita Londres-1-25petita Londres-1-26petita Londres-1-27petita Londres-1-28petita Londres-1-29petita Londres-1-30petita Londres-1-31petita Londres-1-32petita Londres-1-33petitaTo be continued.

 

Anuncis

One thought on “Promeses complertes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s